Blog

Op deze pagina vindt u artikels boordevol nuttige juridische informatie over passagiersrechten en actuele onderwerpen. Veel leesplezier! Terug
29-12-2017
Air France-KLM kan niet concurreren met Turkish Airlines
De Franse luchtvaartmaatschappij, Air France, heeft aangekondigd dat het bedrijf haar vluchten naar Istanbul via haar nieuwe luchtvaartmaatschappij zal voortzetten.  

WOONCOMPETITIE MILIEU
De manager voor Oost-Middellandse Zee van Air France, gaf aan dat ze besloten hebben te vliegen met Joon Airlines naar Istanbul, een dochteronderneming van Air France. Hierdoor kan beter geconcurreerd worden met luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines.  

WE HEBBEN DUIDELIJK EEN PLAATS IN DE MARKT VAN TURKIJE VLUCHTEN
" De manager voegde ook toe: "Air France KLM Group heeft duidelijk een plaats in de Turkse luchtvaartmarkt en wil deze ook verbeteren. Vanwege de reden dat de luchtvaartmarkt te concurrerend is, willen we dit doen met alternatieve, innovatieve manieren. Joon is een van".  

BESLUIT WAS ONAFHANKELIJK EN LOS VAN GEOPOLITIEK
Over de vragen of deze beslissing werd gemaakt vanwege politieke spanningen tussen Turkije en andere Europese landen of vanwege een aantal zorgen over de veiligheid, verklaarde de manager: "Deze beslissing werd onafhankelijk genomen van elke geopolitieke situatie. Dit is een netwerkoptimalisatie en een bedrijfsbeslissing met betrekking tot de beschikbaarheidssituatie van Joon's vloot".
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.