Blog

Op deze pagina vindt u artikels boordevol nuttige juridische informatie over passagiersrechten en actuele onderwerpen. Veel leesplezier! Terug
19-9-2022
Claimen voor verloren bagage

Momenteel kunt u tot € 1.500 claimen voor uw verloren bagage. Vul de PIR in op de luchthaven. Zorg ervoor dat u zo gedetailleerd mogelijk bent bij het invullen van het Property Irregularity Report-formulier. Is het niet mogelijk om dit op de luchthaven in te vullen? Doe dit achteraf via de website van de luchtvaartmaatschappij.

Als er 21 dagen zijn verstreken sinds u uw eindbestemming heeft bereikt na uw internationale vlucht en uw bagage niet is gevonden, wordt deze als "kwijt" verklaard.

Heb jij tijdens je vakantie zonder kleding moeten zitten? Is je koffer binnen 21 dagen terug gevonden? Ook de kosten die je in de tussentijd hebt moeten maken voor kleding en andere verzorgingsmiddelen kunnen wij claimen.

Verzamel zoveel mogelijk bonnetjes van de inhoud van de koffer. Bewaar de vliegtickets het PIR formulier. Meld je claim eenvoudig aan via info@flightlaw.nl Vermeld in het onderwerp dat het gaat om een verloren bagage.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.