Blog

Op deze pagina vindt u artikels boordevol nuttige juridische informatie over passagiersrechten en actuele onderwerpen. Veel leesplezier! Terug
20-4-2017
Drukke periode op Schiphol gestart

Vertragingen van vluchten


Van het paasweekend tot de herfstvakantie is de drukke periode op Schiphol. Verwacht wordt dat  200.000 reizigers per dag vliegen via Schiphol.
Schiphol wil er voor zorgen dat alles goed verloopt. Daarom wordt extra personeel ingezet bij de veiligheidscontrole en de terminals. De drukte gaat waarschijnlijk zorgen voor vertragingen van vluchten.

Sinds het paasweekend zijn er al een hoop vertragingen ontstaan door de drukte bij het inchecken. Geadviseerd wordt dat passagiers tijdig inchecken. Te vroeg komen wordt afgeraden, want dit zorgt voor nog meer drukte. Bij de controle van de handbagages neemt de drukte toe. De prijzen voor ruimbagage is fors gestegen. Hierdoor kiezen passagiers er voor om alleen handbagage mee te nemen.

Vlucht gemist door drukte


Wanneer je als passagier je vlucht mis als gevolg van de drukte op de luchthaven komt dit voor rekening van de passagier. In dat geval heeft de passagier geen recht op een vergoeding.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.