Blog

Op deze pagina vindt u artikels boordevol nuttige juridische informatie over passagiersrechten en actuele onderwerpen. Veel leesplezier! Terug
22-5-2017
Koning Willem-Alexander al jarenlang KLM piloot
Al jarenlang werkt Koning Willem-Alexander voor KLM. Koning Willem-Alexander vloog al 21 jaar, twee keer per maand voor KLM. Passagiers waren er nooit van op de hoogte dat Koning Willem-Alexander hen vloog naar de eindbestemming.

Koning Willem-Alexander is co piloot. Koning Willem-Alexander is zich nu aan het laten omscholen voor het besturen van een Boeing 737.
De koning vindt het vliegen sinds 11 september 2016, minder gezellig. De reden daarvan is dat passagiers vroeger altijd in de cabine konden kijken. De passagiers vonden het altijd heel leuk om de koning het vliegtuig te zien besturen. Sinds 11 september 2016 is dat niet meer mogelijk en kunnen de passagiers niet meer naar de cabine gaan. Hierdoor is het contact met de passagiers minder en dat is juist wat Koning Willem-Alexander leuk aan zijn werk vindt.  

Koning Willem-Alexander vindt zijn werk leuk, omdat hij verantwoordelijkheid heeft en zijn zorgen van beneden niet kan meenemen naar boven. 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.