Blog

.
Hier vindt u ons blog. Interessante
of nieuwe informatie delen we hier. Terug
4-5-2016
Redenen voor een vlucht vertraging
Je herkent het vast wel: je bent op de luchthaven of in het vliegtuig, klaar voor vertrek, en ineens wordt er omgeroepen dat je vlucht vertraging heeft. Vaak zijn daarvoor onverwachte redenen. Deze drie bijvoorbeeld:

Kapotte verlichting
Een kapot lampje kan een reden zijn om niet op te stijgen. In de cabine zijn verschillende soorten lampjes. Sommige lampjes in de cabine bevatten kwik, een giftig stofje dat kan gaan lekken als het lampje stuk is. Dit moet eerst worden gerepareerd voordat het vliegtuig mag vertrekken.

Asbakken in toilet?
Jazeker, ook die moeten werken! Ook al mag er niet worden gerookt tijdens een vlucht, is het wel belangrijk dat alle asbakken werken en overal aanwezig zijn. Vooral in het toilet. Want mocht iemand tóch stiekem een sigaret opsteken in het toilet, dan moet deze goed kunnen worden uitgemaakt. Half opgerookte sigaretten mogen pertinent niet belanden in de afvalbak tussen licht ontvlambaar wc-papier.

Incidenten op voorgaande vlucht
De meeste vertragingen worden veroorzaakt door eerdere vertragingen op die dag. Deze vertragingen werken dóór en kunnen de gehele planning van de luchtvaartmaatschappij in de war schoppen.
575 klanten beoordelen Flightlaw met gemiddeld een 9,5 via Facebook!
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.