Blog

Op deze pagina vindt u artikels boordevol nuttige juridische informatie over passagiersrechten en actuele onderwerpen. Veel leesplezier! Terug
20-3-2017
Turkish Airlines help Somalia
Noodhulp voor Somalië
Naar aanleiding van het bericht van de Franse blogger, Jerome Jarre is een campagne gestart voor Somalië op social media. Op dit moment is er hongersnood in Somalië. De blogger koos er bewust niet voor om het bedrag over te maken middels hulporganisaties. Hij wilde zelf deze mensen in hongersnood bereiken. Door daadwerkelijk noodhulp te verzenden. 

Twitter actie 
Vele bekenden zoals 
acteur Ben Stiller begonnen het bericht van de blogger te delen. Binnen 24 uur is meer dan 1 miljoen dollar opgehaald via deze actie.

Er stond nog maar één vraag centraal. Hoe zorgen we ervoor dat de noodhulp bij deze mensen in Somalië aankomt.

Turkish Airlines
Turkish Airlines is de enige grote luchtvaartmaatschappij die een lijndienst heeft naar Somalië. Derhalve is een campagne gestart op twitter #Turkishairlineshelpsomalia. Turkish Airlines heeft positief gereageerd en een vrachtvliegtuig ter beschikking gesteld voor de noodhulp. In dit vliegtuig is ruimte voor 60 ton aan voedsel en andere noodhulp. 
Het vliegtuig zal vertrekken op 27 maart 2017 vanuit Istanbul. Wij hopen dat meerdere luchtvaartmaatschappijen deze actie als voorbeeld gaan nemen.Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.